Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Χορηγοί

Χορηγοί
ANTHESIS

Λεωφ. Κηφισίας 303

14561, Aττική

T 210 8012367 , F 210 6233196

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: www.anthesis.gr

Ελλάδα
Η Anthesis ιδρύθηκε σαν ατομική επιχείρηση το 2000 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε Oλλανδικές εταιρίες που δραστηριοποιούνταν στο χώρο  του πολλαπλασιαστικού υλικού, της υδροπονίας και των θερμοκηπιακών αυτοματισμών.
 
Το 2004, η Anthesis εισέρχεται στην εμπορία ανθοκομικού πολλαπλασιαστικού υλικού στην Ελλάδα παίζοντας έκτοτε κυρίαρχο ρόλο και αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα της εμπορίας και υποστήριξης του κλάδου. Οι  ισχυρές συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες παραγωγής μοσχευμάτων και σποροφύτων ανθοκομίας καταδεικνύουν τη δυναμική εξέλιξη μας σε βάθος  χρόνου.
 
Το 2007, η Anthesis μετατρέπεται σε ΕΠΕ και εισέρχεται δυναμικά στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Καλλιεργειών με τη χρήση ωφελίμων εντόμων και βιολογικών φυτοπροστατευτικών. Ως επιστέγασμα της σοβαρής προσπάθειας μας σε αυτόν το σύγχρονο και εξελισσόμενο τομέα ήταν η αποκλειστική συνεργασία μας με τη γνωστή πολυεθνική, παγκόσμιας εμβέλειας, Syngentabioline, μετέπειτα ονομαζόμενη BIOLINE AGROSIENCES του Γαλλικού ομίλου εταιρειών INVIVO.
 
Από το 2011, η ANTHESIS ΕΠΕ, ξεκινά την συνεργασία με την εταιρεία CBCBIOGARDκαι εισάγει στην Ελλάδα την μέθοδο φερομονών παρεμπόδισης σύζευξης λεπιδοπτέρων. Πλέον μετά από πολύχρονη προσπάθεια του τεχνικού προσωπικού της ANTHESIS και με τη συνεχή υποστήριξη των εξειδικευμένων συνεργατών,κατάφερε να εδραιώσει τη μέθοδο ώστε να αποτελεί σημείο αναφοράς για προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης σε δενδρώδεις καλλιέργειες , σε αμπέλι και σε θερμοκηπιακή καλλιέργεια τομάτας.. 
 
Η προσπάθεια μας έχει επικεντρωθεί στην προώθηση των πλέον σύγχρονων μεθόδων για την προστασία και ανάπτυξη των καλλιεργειών, με γνώμονα τη φιλική προσέγγιση προς το περιβάλλον, τον αγρότη και τον καταναλωτή και πάντα με την απαραίτητη και πολύτιμη τεχνική υποστήριξη από το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας.
 
Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε ενεργά στον εκσυγχρονισμό και την αειφόρο ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας , δίνοντας στον αγρότη καινούργια προοπτική στον τρόπο διαχείρισης των καλλιεργειών του.
 
Δέσμευση μας είναι η παροχή τεχνικής υποστήριξης, υψηλής ποιότητας και η προώθηση προϊόντων φυτοπροστασίας και θρέψης ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες της αγοράς.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile