Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Χορηγοί

Μεγάλοι Χορηγοί
Cork Hellas

29 χλμ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών

57500, Θεσσαλονίκης

T 2392029760, 2392028582, F

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: www.corkhellas.gr

Ελλάδα
Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ ΟΕ – CORK HELLAS, δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών εμφιάλωσης οίνου από το 1991, με εξειδίκευση στα πώματα φελλού. 
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη έχουμε εγκαταστήσει εμπορική και μεταποιητική μονάδα, ικανής παραγωγικής δυναμικής, όπου γίνεται η εκτύπωση και η τελική κατεργασία των πωμάτων φελλού. Έχουμε επίσης δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, όπου διενεργούνται όλοι οι απαραίτητοι ποιοτικοί έλεγχοι που αφορούν στους φελλούς και την αρτιότητα του πωματισμού. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πώματα φελλού κάθε τύπου, για οίνους, αποστάγματα, ποτά, έλαια. Εκπροσωπούμε οίκους με τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα. 
Κορωνίδα των προϊόντων μας αποτελούν τα υψηλής τεχνολογίας πώματα φελλού DIAM, του γαλλικού οίκου DIAM FRANCE SAS, τον οποίο κατά αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα. Τα πώματα φελλού DIAM μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να φέρουμε στην αγορά προϊόντα πωματισμού οίνων πολύ υψηλών προδιαγραφών. 
Μέσα από τη σωστή χρήση και διαχείρισή τους αποτελούν εργαλεία πωματισμού, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την εξατομίκευση, που ενισχύονται από την έρευνα και την εμπειρία. Συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη του παραδοσιακού, αλλά τεχνολογικά προηγμένου πωματισμού με φελλό. 
Τα DIAM παράγονται σε επτά διαφορετικούς τύπους, οι οποίοι σχετίζονται με το ζητούμενο χρονικό διάστημα ζωής του εμφιαλωμένου οίνου.  Εμπλουτίζονται με τη δυνατότητα επιλογής διαπερατότητας από οξυγόνο ( μεσαία, χαμηλή, πολύ χαμηλή ), με στόχο την επιθυμητή διατήρηση, εξέλιξη, παλαίωση του οίνου. 
Η DIAM έχει επεκταθεί στην παραγωγή των φελλών ORIGINE by DIAM, από 100% φυσικές πρώτες ύλες, που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως το ρητινέλαιο και το φυσικό κερί μελισσών. 
Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει επίσης τον ιταλικό οίκο φελλών COLOMBIN, με πώματα φελλού κλασσικής ποιότητας.  
Τη γκάμα των προϊόντων μας συμπληρώνουν πώματα φελλού κάθε τύπου, Πορτογαλικής κυρίως προέλευσης, που καλύπτουν τις ανάγκες πωματισμού για κάθε είδος φιάλης.  Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται πώματα κυλινδρικά, κωνικά και κεφαλοφόρα, σε όλες τις απαιτούμενες διαστάσεις. 
Επίσης διαθέτουμε πλαστικά κεφαλοφόρα Ιταλικής προέλευσης, κυρίως για αποστάγματα και έλαια. 
Διαθέτουμε ακόμη πλαστικά κυλινδρικά πώματα του Γαλλικού οίκου SYNTEK. Διαθέτουμε πώματα βιδωτά αλουμινίου σε μεγάλο πλήθος διαστάσεων, χρωμάτων και εκτυπώσεων, κατάλληλα για εμφιάλωση οίνων  ( με saranex liner ), καθώς και ποτών, ελαίων, κ.λ.π. 
Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τα κρυστάλλινα κεφαλοφόρα πώματα VINOLOK, Τσεχικής προέλευσης. Πρόκειται για ξεχωριστά προϊόντα πωματισμού, που δίνουν λύσεις ασφαλούς σφράγισης και υψηλότατης αισθητικής. Οίνοι γλυκείς και ξηροί, τσίπουρα και άλλα αποστάγματα, λικέρ, ηδύποτα και έλαια μπορούν να εξατομικεύσουν και να αναβαθμίσουν τη συσκευασία τους με τα VINOLOK.  
Η εταιρεία μας έχει επικεντρωθεί στην δημιουργία και ανάπτυξη εγχώριας τεχνογνωσίας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής οινοποιητικής πραγματικότητας. 
Σκοπός της εταιρείας μας δεν είναι μόνον η παραγωγή και πώληση των πωμάτων φελλού, στόχος μας είναι η συμβολή στην πρόοδο και αναβάθμιση του πωματισμού των ελληνικών οίνων, σε επίπεδο ανάλογο της ποιότητάς τους. 
Επενδύουμε σε τεχνολογικά μέσα και υποδομές, σε διαδικασίες έρευνας και ανάπτυξης, σε ανθρώπινο δυναμικό με υψηλό επίπεδο γνώσης και εργατικότητας, επιδιώκοντας τη διαρκή εξέλιξη και βελτιστοποίηση  του αντικειμένου μας, του πωματισμού των ελληνικών οίνων. 
Βρισκόμαστε πάντοτε στην υπηρεσία της ελληνικής οινοποιίας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 


Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile