Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Χορηγοί

Χορηγοί
Novacert

Κωλέττη 25Β

54627, Θεσσαλονίκη

T 2310554429, F 2310 554435

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: www.novacert.gr

Ελλάδα

Η NOVACERT ιδρύθηκε το 2001 με στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ολόκληρο το φάσμα του αγροπεριβαλλοντικού τομέα, του κλάδου των τροφίμων και των γεωργικών βιομηχανιών. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συμβουλευτικούς φορείς της ελληνικής αγοράς, έχοντας αναλάβει την εφαρμογή και υποστήριξη διαχειριστικών συστημάτων που προάγουν την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, του 50% των ελληνικών πιστοποιημένων αγροτικών προϊόντων. Ταυτόχρονα, η NOVACERT έχει σημαντική συμβολή στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας υποστηρίζοντας τις εξαγωγές των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και προϊόντων πρώτης μεταποίησης. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει μέσω κοινοτικών και εθνικών προγραμμάτων προώθησης, τις εξαγωγές προϊόντων, όπως ροδάκινο στη Ρωσία και Ουκρανία, κηπευτικά στη Βουλγαρία και Πολωνία, βιολογικά φρούτα και λαχανικά στη Ρωσία, Ουκρανία, Ολλανδία, Γερμάνια και Σουηδία, φρέσκο σπαράγγι στη Γερμανία και στη Γαλλία καθώς και κρασί στη Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Αυστραλία και Νορβηγία.

Η NOVACERT
- παρέχει πρωτοποριακές και εγγυημένες λύσεις που προσδίδουν ποιότητα και προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και υπηρεσίες των πελατών της, με στόχο να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά
- ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών της μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα προώθησης και προβολής νωπών γεωργικών και μεταποιημένων προϊόντων τόσο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και σε Τρίτες χώρες

Όραμά της NOVACERT είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργικής παραγωγής και η ποιοτική ανάδειξη των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, μέσω της εκτεταμένης εφαρμογής και υποστήριξης διαχειριστικών συστημάτων που προάγουν την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, και μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων που ενισχύουν την προβολή και προώθησής τους.

Το επιστημονικό προσωπικό της NOVACERT αποτελείται από εξέχοντες επιστήμονες με μεταπτυχιακές σπουδές και συμμετοχή σε πληθώρα ειδικών σεμιναρίων και εγγυάται την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών με τον πιο επιστημονικό και οικονομικό τρόπο.

Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile