Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Χορηγοί

Χορηγοί
Astron

Θέση Κύριλος, Ασπρόπυργος

19300, ΤΘ 200, Αττικής

T 211 5553300, F 210 5579384

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: www.astronchemicals.gr

Ελλάδα

Η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή χημικών προϊόντων, προσθέτων και βελτιωτικών στις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, χρωμάτων, φαρμάκων και καλλυντικών.

Από την ίδρυσή της, το 1992, συνεργάζεται με διακεκριμένους οίκους και διακινεί τα προϊόντα τους, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με την αρωγή εξειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι επιμορφώνονται και ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τάσεις και εξελίξεις.

Από το 2004 η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. εισήλθε πιο δυναμικά στον τομέα της οινοποιίας, κυρίως με την εξασφάλιση της αντιπροσώπευσης της ιταλικής εταιρείας ENARTIS (μέλους του ομίλου ESSECO), η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση οινολογικών προϊόντων.

Η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. καλύπτει όλα τα στάδια παραγωγής του κρασιού, από τη συγκομιδή των σταφυλιών έως την εμφιάλωση. Η σειρά των οινολογικών προϊόντων της περιλαμβάνει: ζυμομύκητες και θρεπτικά υλικά, γαλακτικά βακτήρια, ένζυμα, τανίνες, πολυσακχαρίτες, αραβικά κόμμεα, υλικά επεξεργασίας (διόρθωσης οξύτητας, διαύγασης, σταθεροποίησης) και συντήρησης των οίνων, καθώς και υγιεινής των εγκαταστάσεων. Η διάθεσή τους φυσικά, συνοδεύεται από τη συνεχή και πρόθυμη τεχνική υποστήριξη των εξειδικευμένων και έμπειρων στελεχών της.

Η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη ως προς το πρότυπο ISO 9002, εισαγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης από το διεθνή οργανισμό BVQI.
 

Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile