Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

SZABO John
Καναδάς
Sommelier/The Center For Vine Affairs
Ο John Szabo έγινε ο πρώτος- και ο μόνος μέχρι σήμερα- Master Sommelier του Καναδά, παίρνοντας το πτυχίο του από τη διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή Court of Master Sommeliers στο Λονδίνο, το 2004. Εργάζεται στη βιομηχανία της φιλοξενίας-τουρισμού στον Καναδά και το εξωτερικό για πάνω από 15 χρόνια, σε θέσεις όπως σεφ, σομελιέ, εισαγωγέας κρασιών, σύμβουλος εστιατορίων και οινοποιείων, εκπαιδευτικός και συγγραφέας οίνου. Σήμερα , ο John, δοκιμάζει, γράφει, κρίνει και συμβουλεύει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, διδάσκει, δίνει διαλέξεις και ταξιδεύει σε περιοχές με οινικό ενδιαφέρον προς αναζήτηση του καλύτερου.
Τρέχουσες «οινικές» δραστηριότητες
Με βάση το Τορόντο, ο John διαχειρίζεται μια εκπαιδευτική και συμβουλευτική εταιρία, Centre for Vine Affairs. Με ειδίκευση στο σχέδιο λίστας κρασιών για εστιατόρια και τη διαχείριση και την κατάρτιση προσωπικού για πελάτες σε ολόκληρο τον Καναδά και στο εξωτερικό. Το CVA παρέχει επίσης διαχείριση ιδιωτικών κελαριών και επαγγελματικά εμπορικά σεμινάρια για δεκάδες οργανώσεων όπως : Wine Council of Ontario, Italian Trade Commission, All About Greek Wines, California Wine Institute, Napa Valley Vintners Association, Austrian Wine Marketing Board, Tokaji Renaissance, Wine Australia, and Wines of Chile, μεταξύ άλλων.
Ο John είναι Αρχισυντάκτης του Wine Access First In Line e-Report and Buyer’s Guide+, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα στο Οντάριο και σε ολόκληρο τον Καναδά. Είναι επίσης συντάκτης και αρθρογράφος για το κρασί στα περιοδικά Toronto’s City Bites Magazine και Your Foodservice Manager, ενώ γράφει ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος και σε άλλες εκδόσεις. Έχει δεσμευτεί να μοιραστεί τις γνώσεις του μέσα από τη διδασκαλία σε διάφορους οργανισμούς όπως Court of Master Sommeliers, Canadian Association of Professional Sommeliers, The Wine Council of Ontario, George Brown School of Hospitality και Niagara College. Ο John έχει πάρει μέρος ως κριτής σε πολλούς εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού, ενώ για να τελειοποιήσει την εμπειρία του και να έρθει πιο κοντά στη γη, έχει ένα μικρό αμπελώνα στο Έγκερ της Ουγγαρίας.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile