Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

DE SIQUEIRA FERREIRA Daniel
Βραζιλία
Oenologist

Ο Daniel de Ferreira Siqueira σπούδασε Τεχνολογία Αμπελουργίας και Οινολογίας(2013, IFRS-Bento Gonçalves) και Τεχνολογία Γαστρονομίας (2007, Senac- Campos do Jordão) το 2016 θαολοκληρώσειτις μεταπτυχιακέςτουσπουδές στη Βιοτεχνολογία και Διαχείριση μιας οινοπαραγωγικής μονάδας, UCS- Caxias do Sul.


Το 2006 εργάστηκε ως sommelier, στην Senac - CamposdoJordão και εμπλούτισε την εμπειρία του στον τομέα γευσιγνωσίας παρακολουθώντας μαθήματα στο WSET της Βραζιλίας (κατέχει το WSET Level 3).


Εργάστηκε ως οινολόγος για τα οινοποιεία Salton, Pizzato και Laren και από τον Απρίλη του 2015 κατείχε τη θέση του οινολόγου του Miolo Wine Group.



Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
    • Έδρα

      Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
      τηλ: 2310 281617, 2310 281632
      fax: 2310 281619
      email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

      Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
      Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
      Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
      Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
      Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile