• DE SIQUEIRA FERREIRA Daniel
    Oenologist Βραζιλία

Ο Daniel de Ferreira Siqueira σπούδασε Τεχνολογία Αμπελουργίας και Οινολογίας(2013, IFRS-Bento Gonçalves) και Τεχνολογία Γαστρονομίας (2007, Senac- Campos do Jordão) το 2016 θαολοκληρώσειτις μεταπτυχιακέςτουσπουδές στη Βιοτεχνολογία και Διαχείριση μιας οινοπαραγωγικής μονάδας, UCS- Caxias do Sul.

Το 2006 εργάστηκε ως sommelier, στην Senac - CamposdoJordão και εμπλούτισε την εμπειρία του στον τομέα γευσιγνωσίας παρακολουθώντας μαθήματα στο WSET της Βραζιλίας (κατέχει το WSET Level 3).

Εργάστηκε ως οινολόγος για τα οινοποιεία Salton, Pizzato και Laren και από τον Απρίλη του 2015 κατείχε τη θέση του οινολόγου του Miolo Wine Group.