Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

WALTERS Demetri
Ηνωμένο Βασίλειο
Master of Wine

O Demetri Walters  εργάζεται για την εταιρεία εισαγωγής και διανομής οίνων Berry Bros. & Rudd όπου αναλαμβάνει ιδιωτικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας οίνων. Η διαδρομή του Δημήτρης στο εμπόριο των οίνων ήταν εντελώς αντισυμβατική. Κατέληξε σε αυτή μέσω μιας σύντομης θητείας στο στρατό, μιας εργασίας στην Αυστραλία και ενός πτυχίου τοπογραφίας.  Όπως όμως λέει ο ίδιος "Ωστόσο, ήξερα ότι το πραγματικό μου ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός είχε να κάνει με το κρασί. Μερικές φορές, η ζωή σε οδηγεί στα μονοπάτια που ήθελες εξαρχής να βαδίσεις – έτσι η εταιρεία για την οποία εργαζόμουν πτώχευσε και αυτή ακριβώς ήταν η παρακίνηση που χρειαζόμουν ".


Ο εμπορικό του ρόλος στην εταιρεία έχει να κάνει κυρίως με το να βοηθάει τους πελάτες της εταιρείας να διευρύνουν τις γνώσεις τους για το κρασί τους την ικανότητά τους να εκτιμούν το καλό κρασί. Επίσης εκπροσωπεί την εταιρεία σε μια σειρά εκδηλώσεων και μέσων επικοινωνίας.


Ο Δημήτρης απέκτησε τον τίτλο του Master of Wine, το 2013 και λόγω και της Κυπριακή καταγωγής του δείχνει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη τόσο των κυπριακών κρασιών όσο και για τα ελληνικά και τα κρασιά της Ανατολικής μεσογείου.

Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile