Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

SALVI John
Γαλλία
Oenologist

Ο John Umberto Salvi γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1937. Το 1959 αποφοίτησε από το Universite de Bordeaux με πτυχίο στην οινολογία και υπό την επίβλεψη του καθηγητή οινολογίας Emile Peynaud. Το 1970 κατέκτησε τον τίτλο του Master of Wine. Είναι μέλος της Διεθνής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (OIV) ενώ εκπροσωπεύει τη Μεγάλη Βρετανία στην Διεθνή Ένωση Οινολόγων.
Ο John Umberto Salvi είναι ενεργός δημοσιογράφος οίνου τόσο για την ιστοσελίδα www.tastedonline.com όπου δημοσιεύει άρθρα καθώς και γευσιγνωστικές σημειώσεις όσο και σε άλλες διεθνείς ιστοσελίδες και έντυπες εκδόσεις. Είναι συντάκτης μιας μηνιαίας πρόβλεψης καιρού της περιοχής του Bordeaux ενώ έχει υπάρξει σύμβουλος σε πολλά οινοποιεία και εταιρείες σε όλο τον κόσμο.
Έχει συμμετάσχει ως γευσιγνώστης σε όλους τους γνωστους Διαγωνισμούς Οίνου σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών οι Vinalies – Vinalies Internationales (Paris), Selection Mondiales (Montreal) Vinitaly (Verona) Vinandino (Mendoza) και σε πολλούς άλλους.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile