Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος
Ελλάδα
Sommelier

Ο Νικόλας Γιαννόπουλος κατέκτησε την τρίτη θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό για Νέους Οινοχόους ο οποίος διοργανώθηκε από το Chaine des Rotisseurs και το Court of Master Sommeliers και πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2010 στην πόλη Santander της Ισπανίας. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Οινοχόων, υποψήφιος του WSET Diploma in Wines and Spirits και πιστοποιημένος οινοχόος από το Court of Masters Sommeliers της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι απόφοιτος της σχολής ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Centre Internationale De Glion και έχει εκπαιδευτεί στο εστιατόριο Aurora του Great Eastern Hotel του London και στο εστιατόριο Gordon Ramsay στο Claridges. Ο Νικόλας Γιαννόπουλος έχει εργαστεί ως οινοχόος σε δύο εστιατόρια στην Αθήνα τα οποία έχουν βραβευτεί με Αστέρι Michelin και αυτά είναι τα εστιατόρια Σπονδή (2 αστέρια) και Jerome Serres (1 αστέρι). Σήμερα εργάζεται στο εστιατόριο Vinoterra Resto and Cava στην Αθήνα.

Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
    • Έδρα

      Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
      τηλ: 2310 281617, 2310 281632
      fax: 2310 281619
      email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

      Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
      Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
      Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
      Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
      Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile