Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ Νικολέτα
Ελλάδα
Οινολόγος-Δημοσιογράφος
Η Νικολέτα Μακρυωνίτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ως τελειόφοιτη της σχολής Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, των ΤΕΙ Αθηνών, εργάστηκε το 2001, στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης, στο Οινοποιείο Μπουτάρη στη Σαντορίνη και στη συνέχεια εξάσκησε το επάγγελμα του Οινολόγου σε οινολογικά εργαστήρια. Ακολούθως φοίτησε στη σχολή μαγειρικής Chef d’ Oeuvre, έκανε την πρακτική της άσκηση στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού, το 2004 κι εργάστηκε στο εστιατόριο Deals στο Ν. Ψυχικό. Από το 2005 αρθρογραφεί ως Δημοσιογράφος Οίνου και Γεύσης σε περιοδικά Γαστρονομίας όπως το «Άρωμα Κουζίνας», το «Κουζίνα και Ποιότητα Ζωής» και το free press «Icook Greek». Από το 2005 μέχρι και σήμερα είναι στην ομάδα της Καθημερινής, στα περιοδικά «Οινοχόος», «Γαστρονόμος», «Γλυκές Ιστορίες», ενώ συμμετέχει στην δημιουργία της ετήσιας έκδοσης του Οινοχόου «Οδηγός Οίνου». Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
    • Έδρα

      Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
      τηλ: 2310 281617, 2310 281632
      fax: 2310 281619
      email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

      Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
      Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
      Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
      Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
      Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile