Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

SCAVO Bruno
Γαλλία
Sommelier
Ο Scavo Bruno βραβεύθηκε ως Maître Sommelier της ένωσης Sommelier της Γαλλίας, το 2000. Έχει σπουδάσει Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καθώς και επιχειρήσεις εστίασης αλλά ήταν ο κόσμος του κρασιού που τον κέρδισε τελικά. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια ως sommelier για πάνω από 30 έτη. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής πολλών διεθνών διαγωνισμών κρασιού καθώς επίσης και διαγωνισμών για τον καλύτερο Sommelier στην Ευρώπη, στον κόσμος και στην Ασία. Σήμερα, εργάζεται ως sommelier στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Μοντε Κάρλο και συγκεκριμένα στο Sporting Monte Carlo, The Casino καθώς και στο The Catering Monte Carlo.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
    • Έδρα

      Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
      τηλ: 2310 281617, 2310 281632
      fax: 2310 281619
      email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

      Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
      Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
      Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
      Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
      Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile