Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

FALCAO Rui Alberto
Πορτογαλία
Wine Writer-Wine Journalist
Ο Rui Falcão γεννήθηκε στη Λισσαβώνα,το 1965 και σπούδασε στο University of Advanced Technology απ’ όπου πήρε τον τίτλο MS στην πληροφορική.
Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει το πάθος του για τους υπολογιστές, το κρασί και το γράψιμο ξεκινώντας να εργάζεται ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος οίνου.
Σήμερα είναι συγγραφέας και κριτικός οίνου και έχει γράψει 6 οδηγούς οίνου. Είναι συντάκτης στο κορυφαίο Πορτογαλικό περιοδικό οίνου Βlue Wine, ενώ διατηρεί και εβδομαδιαίες στήλες σε δύο μεγάλες εφημερίδες, στην Público και στην OJE, καθημερινή και οικονομική αντίστοιχα, τις πιο σημαντικές εφημερίδες της Πορτογαλίας.
Είναι μέλος του Fine Wines Board Commission της Πορτογαλίας και του FIJEV (Fédération Internationale des Journalistes et Ecrivains du Vin).
Έχει διατελέσει κριτής σε αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς οίνου και έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις σε γευστικές δοκιμές και σειρές μαθημάτων οίνου, σε Ισπανία και Πορτογαλία.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile