Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

DANIEL Stephen
Ηνωμένο Βασίλειο
Wine consultant
Ο Stephen Daniel είναι Διευθυντής Buying and Marketing της Novum Wines του Λονδίνου, που είναι ειδικός εισαγωγέας και διανομέας που εστιάζει στο εμπόριο. Πριν από αυτό ήταν ο εμπορικός διευθυντής της Oddbins, υπεύθυνος για την αγορά και τις δημόσιες σχέσεις όταν κέρδισε η Oddbins τη διάκριση Wine Merchant of The Year.
Ήταν ο πρώτος που προώθησε τα κρασιά της Χιλής στη Μεγάλη Βρετανία και βοήθησε την καθιέρωση του αυστραλιανού κρασιού στην αγορά. Ο Stephen Daniel ήταν επίσης αρμόδιος για την προώθηση των σύγχρονων ελληνικών κρασιών στη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά το 1998. Συμμετείχε ως κριτής στα βραβεία Michelangelo της Ν. Αφρικής, στο Royal Canberra Show στην Αυστραλία, στα βραβεία κρασιού της Χιλής στο Σαντιάγο και στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης. Επίσης είναι κριτής των Ελληνικών κρασιών στον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό Decanter World Wine Awards.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile