Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

TURRA Salvatore Ico
Ιταλία
Oenologist
Ο Ico Salvatore Turra αποφοίτησε από το Dal Cin Chemical Laboratory με πτυχίο στην οινολογία. Το 1971 ίδρυσε την εταιρεία RTB,μια εταιρεία η οποία εξειδικεύονταν με την διανομή μηχανημάτων οινοποίησης και προϊόντων οινοποίησης στη Β. Ιταλία. Ο κος Turra ήταν διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας καθώς και σχεδιαστής μηχανημάτων τόσο στην Ιταλία όσος και στο εξωτερικό. Επίσης εργαζότανε συμβουλευτικά για διάφορα οινοποιεία στην περιοχή του Piemonte.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος μαθημάτων και σεμιναρίων σχετικά με τη γευσιγνωσία των κρασιών και είναι κάτοχος Διπλώματος Οργανοληπτικής Εξέτασης οίνων. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πλήθος εθνικών και διεθνών διαγωνισμών οίνου, μεταξύ αυτών οι Concours Mondial de Bruxelles, Emozioni del mondo, Merlot and Cabernet insieme, Bergamo, La Selezione del sindaco, The Chamber of Commerce of Cuneo και La Douja D’Or, Asti
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile