Δελτίο Τύπου - Απονομή μεταλλίων 2018

18ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 4ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τελετή απονομής μεταλλίων - Greek Wine Industry Award

Για 18η χρονιά ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες της διοργάνωσης και της διεξαγωγής του «Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης» ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο «4ος Διεθνής Διαγωνισμός Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης», με τις τριήμερες γευσιγνωσίες από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου, την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που ακολούθησε αμέσως μετά, την τελετή απονομής των μεταλλίων, στις 10 Μαρτίου, στις οινοποιίες και αποσταγματοποιίες που απέσπασαν ανάλογη βαθμολογία και στη γευσιγνωσία των βραβευμένων οίνων και αποσταγμάτων στην έκθεση Οινόραμα, στις 11 και 12 Μαρτίου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 2018

Η τελετή απονομής των μεταλλίων στους οίνους και στα αποστάγματα που έχουν βραβευθεί στον «Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2018» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο επίσημου δείπνου, το Σάββατο 10 Μαρτίου, ώρα 20:00 στην αίθουσα «Εσπερίδες» του ξενοδοχείου Athens Hilton
Για τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε

πατήστε εδώ

Δελτίο Τύπου - 18ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

18ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
4ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

27 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2018

Δελτίο Τύπου

Στις 27 & 28 Φεβρουαρίου και στις 1 Μαρτίου, πραγματοποιούνται φέτος ο «18ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης» και ο «4ος Διεθνής Διαγωνισμός Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Associate Judges από τον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης προσκαλεί δοκιμαστές κρασιού να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή ως Associate Judges στον Διαγωνισμό του 2018 που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, από τις 27 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου.

Ο θεσμός των Associate Judges υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες στην Αυστραλία, και είναι μια προσπάθεια να δώσει την ευκαιρία σε, νεαρούς κυρίως, επαγγελματίες στον χώρο του κρασιού, να αποκτήσουν εμπειρία στο κομμάτι της γευστικής αξιολόγησης κρασιών. Οι Associate Judges είναι μια προσπάθεια να δημιουργηθούν οι επόμενες γενιές κριτών κρασιού, που δεδομένα θα ωφελήσουν το Ελληνικό κρασί σε πολλά επίπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Tελετή απονομής του 17ου Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Η απονομή των μεταλλίων του 17ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/03/2017 και ώρα 19:30 στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα, στη διάρκεια επίσημου δείπνου, με κόστος συμμετοχής 60€/άτομο..

Διαβάστε Περισσότερα

Ενημέρωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την τελετή απονομής του 17ου Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού οίνου και αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, 4 Μαρτίου 2017 στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.tiwc.gr.

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Μετά από δεκαέξι επιτυχημένες διοργανώσεις, ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης συνεχίζει την πορεία του, ενώ φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται παράλληλα και ο «Διεθνής Διαγωνισμός Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτίο Τύπου - Τα Μετάλλια και οι Νικητές

Οι τριήμερες γευστικές δοκιμές του «Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2016»  που διοργανώνει η «Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος» σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO πραγματοποιήθηκαν φέτος από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2016.

Διαβάστε Περισσότερα

Τελετή απονομής βραβείων του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2016

Σας ενημερώνουμε ότι η απονομή των βραβείων του φετινού Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 19:30 στην Αίγλη Ζαππείου

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτίο Τύπου 26-02-2016

Ξεκίνησε ο «16ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης», ο μοναδικός διεθνής διαγωνισμός οίνου που πραγματοποιείται στη χώρα μας, σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτίο Τύπου

Μετά από δεκαπέντε επιτυχημένες διοργανώσεις, ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης συνεχίζει την πορεία του, φέτος για δεύτερη φορά και με τη συμμετοχή αποσταγμάτων αμπελοοινικής προέλευσης, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε Περισσότερα

Διευκρίνιση τεχνικού λάθους σχετικά με την ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων του ΔΔΟΑΘ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης ότι τα επίσημα αποτελέσματα του Διαγωνισμού

Διαβάστε Περισσότερα

Γευστική Δοκιμή Βραβευμένων Οίνων & Αποσταγμάτων στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Η Γευστική Δοκιμή των Βραβευμένων Οίνων & Αποσταγμάτων στο Διεθνή Διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

Copyright © 2015 - Developed by OpenWare