Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Associate Judges από τον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης προσκαλεί δοκιμαστές κρασιού να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή ως Associate Judges στον Διαγωνισμό του 2018 που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, από τις 27 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου.

Ο θεσμός των Associate Judges υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες στην Αυστραλία, και είναι μια προσπάθεια να δώσει την ευκαιρία σε, νεαρούς κυρίως, επαγγελματίες στον χώρο του κρασιού, να αποκτήσουν εμπειρία στο κομμάτι της γευστικής αξιολόγησης κρασιών. Οι Associate Judges είναι μια προσπάθεια να δημιουργηθούν οι επόμενες γενιές κριτών κρασιού, που δεδομένα θα ωφελήσουν το Ελληνικό κρασί σε πολλά επίπεδα.

Οι Associate Judges συμμετάσχουν σε πάνελ κατά την διαδικασία του Διαγωνισμού, αν και οι βαθμολογίες του δεν θα υπολογίζονται στα αποτελέσματα. Ο Διαγωνισμός καλύπτει όλα τα γεύματα και δείπνα κατά την διάρκειά του αλλά όχι την διαμονή και την μετακίνηση.

Ο κορυφαίος Associate Judge, αυτός δηλαδή που θα έχει τον πιο κοντινό μέσο όρο στις τελικές βαθμολογίες του πάνελ που συμμετέχει, θα κληθεί το 2019 ως επίσημος δοκιμαστής.

Οι αιτούμενοι πρέπει:
 • να έχουν ηλικία έως 35 ετών
 • να έχουν το κρασί ως κύρια επαγγελματική ασχολία, αλλά σε όλα του τα επίπεδα, από αμπελουργία, οινοποίηση, εμπόριο μέχρι και service σε επιτόπια ή/και λιανική κατανάλωση.
 • να έχουν σπουδές (πτυχίο) σε σχετικό αντικείμενο .
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους μαζί με ένα κείμενο 100 max λέξεων που να περιγράφουν τους λόγους που θέλουν να συμμετάσχουν ως Associate Judges, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 9/02/18.

Η επιλογή των πέντε Associate Judges θα γίνει από την Ο.Ε. του διαγωνισμού και η απόφαση της θα είναι τελική.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile