Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Ενημέρωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την τελετή απονομής του 17ου Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού οίνου και αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, 4 Μαρτίου 2017 στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.tiwc.gr.

H τελετή απονομής των μεταλλίων, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο επίσημου δείπνου, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30, στην Αίγλη Ζαπείου, στην Αθήνα . Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία κρατήσεων στην τελετή απονομής θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες.

Κορυφαίο γεγονός της τελετής αποτελεί η απονομή του «Greek Wine Industry Award 2017» στον Γερμανό δημοσιογράφο οίνου, κο Rudolf Knoll, για τη συμβολή του στην προώθηση του Ελληνικού Οίνου.

Επίσης, την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 16:00 -19:00, στο "wine bar οινικών αποκαλύψεων" της έκθεσης κρασιού Oinorama, στην Αθήνα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους βραβευμένους, με Μεγάλο Χρυσό και Χρυσό Μετάλλιο, οίνους και αποστάγματα του Διαγωνισμού,.

Στην ιστοσελίδα του «Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης», www.tiwc.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για το προφίλ και τους στόχους του και να βρείτε κάθε πληροφορία για τον κανονισμό και τις δηλώσεις συμμετοχής, τα μετάλλια, τις ειδικές διακρίσεις, τους γευσιγνώστες και τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile