Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Διευκρίνιση τεχνικού λάθους σχετικά με την ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων του ΔΔΟΑΘ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης ότι τα επίσημα αποτελέσματα του Διαγωνισμού ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα www.tiwc.gr την Παρασκευή 27/2.

Μια αρχική έκδοση των βαθμολογιών δημοσιοποιήθηκε, λόγω τεχνικού σφάλματος, νωρίτερα. Ενημερώνουμε ότι αυτή η έκδοση δεν ισχύει – αφορά τις βαθμολογίες των δειγμάτων πριν την τελική απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής σχετικά: με τα όρια των μεταλλίων (που κάθε χρόνο προσαρμόζονται σύμφωνα με την αναλογία Χρυσών και Ασημένιων Μεταλλίων) και με τον τελικό αριθμό των δειγμάτων που δικαιούνται Μετάλλιο (που ορίζεται στο 30% των συμμετεχόντων δειγμάτων σύμφωνα με τον κανονισμό του O.I.V.).

Βεβαιώνουμε ότι οι συμμετοχές που κατά λάθος δημοσιοποιήθηκαν ως βραβευμένες, έλαβαν ορθώς την σχετική βαθμολογία των κατώτερων ορίων για κάθε μετάλλιο, αλλά λόγω του Κανονισμού δεν ήταν δυνατόν να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των Μεταλλίων – όπως έχει συμβεί άλλωστε και σε κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον επόμενο Διαγωνισμό του 2016.

Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile