Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Αυτοκόλλητα Βραβεία Φιάλης

Για Αυτοκόλλητα Βραβεία Φιάλης Οίνου:

Για να παραγγείλετε αυτοκόλλητα βραβεία φιάλης των κρασιών σας που κέρδισαν βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης κατεβάστε την φόρμα παραγγελίας, συμπληρώστε την και στείλτε την με e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με fax (2310 281619) . Εφόσον υπάρχει απόθεμα σε βραβεία, οι παραγγελίες εκτελούνται εντός τριών ημερών, και αποστέλλονται με courier με χρέωση παραλήπτη.

Για Αυτοκόλλητα Βραβεία Φιάλης Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης:

Για να παραγγείλετε αυτοκόλλητα βραβεία φιάλης των Αποσταγμάτων που κέρδισαν βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης κατεβάστε την φόρμα παραγγελίας, συμπληρώστε την και στείλτε την με e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με fax (2310 281619) . Εφόσον υπάρχει απόθεμα σε βραβεία, οι παραγγελίες εκτελούνται εντός τριών ημερών και αποστέλλονται με courier με χρέωση παραλήπτη.

Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile