Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, η 3η και πιο σημαντική ημέρα του #tiwsc19


Στην περίπτωση που σε κάποια κατηγορία δεν υπάρχουν οίνοι που συγκεντρώνουν βαθμολογία χρυσού μεταλλίου, αξιολογούνται οι αντίστοιχοι οίνοι με βαθμολογία ασημένιου μεταλλίου.

Η αξιολόγηση των οίνων πραγματοποιείται σε αυτό το στάδιο από όλους τους κριτές. Ο οίνος που θα επιλεγεί από τους περισσότερους κριτές θα λάβει τη διάκριση του καλύτερου οίνου της κατηγορίας.

Στη συνέχεια, οι καλύτεροι οίνοι ανά κατηγορία, εφόσον συγκέντρωσαν βαθμολογία χρυσού μεταλλίου, επαναξιολογούνται από όλους τους κριτές και ο οίνος που θα επιλεγεί από τους περισσότερους κριτές θα λάβει τη διάκριση του καλύτερου οίνου του Διαγωνισμού.

Το καλύτερο απόσταγμα του διαγωνισμού είναι αυτό που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία. Επιπλέον αξιολόγηση στα αποστάγματα πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει ισοψηφία στην υψηλότερη βαθμολογία. Στην επαναξιολόγηση αυτή συμμετέχουν μόνο οι κριτές της κριτικής επιτροπής αποσταγμάτων.

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το μεσημέρι από την ιστοσελίδα www.tiwc.gr
Η τελετή απονομής των μεταλλίων με το επίσημο δείπνο του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο πλαίσιο της έκθεσης Οινόραμα, το Σάββατο 2 Μαρτίου, ώρα 20:00, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile