Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για «Associate Judges» από τον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2019

Ο «Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης» προσκαλεί γνώστες-δοκιμαστές κρασιού να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή ως «Associate Judges» στον Διαγωνισμό του 2019 που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, από τις 19 έως 21 Φεβρουαρίου.

Ο θεσμός των «Associate Judges» λειτούργησε πέρσι για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό μας με εξαιρετική επιτυχία και αποτελέσματα, προσδοκώντας στη δημιουργία μελλοντικών κριτών κρασιού που δεδομένα θα ωφελήσουν τον Ελληνικό οίνο σε πολλά επίπεδα.

Πρόκειται ακόμη, για μια προσπάθεια ευκαιρίας σε, νεαρούς κυρίως, επαγγελματίες στον χώρο του κρασιού, να αποκτήσουν εμπειρία στο κομμάτι της γευστικής αξιολόγησης οίνων.

Οι Associate Judges συμμετάσχουν ισάξια στα τραπέζια των κριτών κατά την διαδικασία του Διαγωνισμού, αν και οι βαθμολογίες τους δεν θα υπολογίζονται στα αποτελέσματα. Ο Διαγωνισμός καλύπτει όλα τα γεύματα και δείπνα κατά την διάρκειά του αλλά όχι την διαμονή και την μετακίνηση.

Ο κορυφαίος ή η κορυφαία «Associate Judge», αυτός/ή δηλαδή που θα έχει την πιο μικρή μέση απόκλιση στις τελικές βαθμολογίες του τραπεζιού που θα συμμετέχει και εφόσον η βαθμολογία αυτή είναι αποδεκτή, θα κληθεί το 2020, στην επόμενη διοργάνωση, ως επίσημος/η κριτής.
Οι αιτούμενοι θα πρέπει:
 • να έχουν ηλικία έως 35 ετών,
 • να έχουν το κρασί ως κύρια επαγγελματική ασχολία, αλλά σε όλα του τα επίπεδα, από αμπελουργία, οινοποίηση, εμπόριο μέχρι και service σε επιτόπια ή/και λιανική κατανάλωση και
 • να έχουν σπουδές (πτυχίο) σε σχετικό αντικείμενο.
 • να γνωρίζουν πολύ καλά Αγγλικά
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους μαζί με ένα σύντομο κείμενο (έως 100 λέξεις) που να περιγράφει τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να συμμετάσχουν ως «Associate Judges», στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 9/1/19.

Η επιλογή των πέντε (5) «Associate Judges» θα γίνει από την Ο.Ε. του Διαγωνισμού και η απόφαση της θα είναι τελική.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού www.tiwc.gr στις 18/1/19.
Διεθνης Διαγωνισμος οινου Demo Αποσταγματων Θεσσαλονικης
  • Έδρα

   Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη
   τηλ: 2310 281617, 2310 281632
   fax: 2310 281619
   email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση Αποστολής Δειγμάτων

   Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
   Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος
   Εγνατία 154, (HELEXPO-ΔΕΘ)
   Αποθήκη Διαγωνισμού Οίνου
   Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη

glosses mobile